Skip to main content

Tudta, hogy a betörések nagy része a nappali órákban történik, miközben az érintettek távol vannak az otthonuktól? Ha azt szeretné, hogy értékei biztonságban maradjanak, fontolja meg a trezor bérlést az otthon tárolható széfek helyett. A privát trezor bérlés napjainkban egyre népszerűbb, így az adott lehetőségek tárháza is növekedik.

A trezor bérlés előnyei:

Íme néhány előny, amelyet a privát széfek nyújtanak, és amit figyelembe kell venni:

• A privát széfben tárolhatók az olyan fontos dokumentumok, mint például: születési, házassági anyakönyvi kivonat; részvény/takarékkötvény vagy egyéb igazolások.

• Rendszeresen előfordul, hogy családi fotók, különböző örökségek, ékszerek, esetleges más értékek tárolására és megőrzésére van szükség. Azzal, hogy ezeket a tárgyakat széfjében tárolja, garantálja azok védelmét és értékállóságát.

Trezor bérlés vs. otthoni széf

Az otthoni széfet nem szabad a banki vagy széfszolgáltató által nyújtott széf helyettesítésére használni. Egy rablás során a betörő sokkal könnyebben behatol az otthonába és kinyithatja, bizonyos esetekben elemelheti azt, ezzel szemben szinte esélytelen, hogy bejusson az Ön széfszolgáltatójánál található széfterembe.

Ha otthoni széfben tárolja a tárgyakat, pluszban gondolnia kell az óvintézkedések megtételére, például a papír dokumentumokat és a elektronikus adattárolók vízálló műanyag zacskókban vagy tárolóedényekben tárolja, amelyek kinyithatók és visszazárhatók a vízkárok elkerülése érdekében.

Ki férhet hozzá a trezorhoz?

Ügyeljen arra, hogy kinek engedi meg a széf elérését. Az otthoni széfek esetében senki nem vállal felelősséget azért, ha az Ön engedélye nélkül távolítottak el valamit olyan személyek, akiknek a széfhez való hozzáféréshez nem volt joga.
Trezor bérlés esetén meghatározhatja, hogy kinek van hozzáférése a széf tartalmának megtekintésére és használatára abban az esetben, ha Ön ezt engedélyezte korábban.

Az MGV Zrt. budapesti pénzügyi központjában értékei a legjobb helyen vannak. A trezor bérlés költséghatékony módja annak, hogy értékeit biztonságban tartsa, és biztos lehet benne, hogy azok nem vesznek el és nem károsodnak.

Forduljon hozzánk még ma, és érdeklődjön a trezor bérlés árakról és a bérleti feltételekről!