Skip to main content

Sokan azt gondolják, hogy értékes és fontos tárgyaik biztonságba helyezése azt jelenti, hogy a ház körül „titkos helyekre” rejtik azokat. A közkedvelt helyek közé tartoznak a konyhai szekrények, a cipős dobozok az ágy alatt vagy a ruhák mögött a gardróbban. Amellett, hogy jól ismert búvóhelyek, amelyeket a betörők azonnal célba vesznek, esetleges víz/tűz kár esetén megsemmisülhetnek. A megoldás a magán széf bérlés!

Sokan ezért választanak egy sokkal biztonságosabb módszert – a széfet.

A széf termi széfek teljes körű védelmet nyújtanak a lopás, tűz- és vízkárok ellen, a széfbérlése pedig ésszerűbb, mint gondolná.

Ebben a bejegyzésben 3 fő okot fogunk megvizsgálni, amiért érdemes értéktárgyait széfben tartani.

1) A magán széf bérlés teljes körű védelmet nyújt

Az ok, amiért a széfek egyre népszerűbbek az, hogy a betörőket már nem érdekli a nagy tárgyak ellopása. Ehelyett a kedvenc célpontok a kisebb és sokkal értékesebb tárgyak, mint például az útlevelek, jogosítványok, hitelkártyák, bankszámlakivonatok, ékszerek, kis elektronikai eszközök és készpénz.

A padlóhoz vagy falhoz rögzített otthoni széfekben ezek a tárgyak könnyen hozzáférhető célpontot jelentenek a potenciális tolvajok számára. Ráadásul könnyen megsemmisülnek vagy megsérülnek tűzben, árvízben is.

Ha az értékeket elviszi a házból és egy biztonságos széfteremben helyezi el, akkor szinte biztos lehet benne, hogy nem lophatják el, illetve nem károsíthatja őket tűz vagy víz.

2) A magán széfben tárolt dolgok jó kezekben lesznek

Egyes tárgyak kedvesek és emlékezetesek, biztosított értékes gyűjthető tárgyak, például bélyegek, érmék, kereskedelmi kártyák vagy egyéb gyűjthető tárgyak szinte pótolhatatlanok a birtokosuk számára. A széfek nagyszerű helyet biztosítanak az érzékenyebb, akár eszmei értékkel bíró tárgyaink számára is.

3) A magán széf bérlés segítségével helyet takaríthat meg

Mint fentebb említettük, az egyik módja annak, hogy otthonában megfelelően rögzítse az értékeket, a padlóra vagy falra erősített széf. De ki szeretne igazán egy csúnya széfet, amely helyet foglal a házában? Főleg Budapesten, ahol minden négyzetméter értékes! A széfek lehetővé teszik, hogy biztonságosan tárolja értékes és fontos tárgyait anélkül, hogy feláldozná otthoni környezetét.

Ezen a ponton azt gondolhatja, hogy a széfbérlés természetesen biztonságosabb módszer az értékei védelmére, de nem kényelmetlen és nehezen megvalósítható a folyamat?

Nos, nem. Az MGV Zrt. széfszolgáltatásával. A kínált előnyök nem csak a széf összes biztonsági előnyét biztosítják, hanem könnyen elérhetőek is.

Az MGV Zrt. széfszolgáltatása során besétálhat a központba, és hozzáférhet a széfhez a nyitvatartási idő alatt, amit az aktuális hirdetmény tartalmaz.

A biztonsági szabványoknak megfelelő, a páncélszekrényből történő kivétel után, az ügyfelek pedig külön helyiséget kapnak, ahol teljesen egyedül nyithatják ki széfjüket, az úgy nevezett privát szobában.

A legjobb hír az, hogy a széfek már most elérhetőek, így nem kell semmilyen banki várólistára kerülnie!

Ha többet szeretne megtudni a magán széf bérlés előnyeiről, lépjen kapcsolatba csapatunkkal még ma!